Hulp bij creativiteit

Zie je ook altijd geel van jaloezie als die ene moeder weer met een leuk cadeautje voor de juf aankomt op school aan het einde van het jaar? Gaan je nekharen overeind staan als ze daarbij mompelt 'dat het toch zo'n kleine moeite is in vergelijking met wat de juf allemaal terug doet', terwijl je zelf net aan je haren hebt geborsteld vanochtend?
Ben je bezig met het plannen van je bruiloft en wil je eens iets anders dan alle andere bruiloften, maar ontbreekt het je aan de creativiteit? Of wil je nu eens een kerstkaartje of verjaardagskaartje sturen naar je vrienden en familie die niet meteen in de prullenbak verdwijnt, maar heb je het te druk met het voorbereiden van het kerstdiner om hier veel tijd in te steken?

Kun je JA antwoorden op al deze vragen? Dan heb je de hulp nodig van Jouw Regeltante!

Als je nu ook eindelijk eens wilt horen: 'Jeetje, wat creatief zeg, hoe heb je dat bedacht??', dan ben je aan het juiste adres. 
Gewoon tegen niemand zeggen dat dit eigenlijk geregeld is door Jouw Regeltante!

Wij nemen het werk voor je uit handen. In overleg helpen we je met het maken en samenstellen van originele cadeautjes, het knutselen van bruiloftsdecoratie of het maken van persoonlijke kaartjes.
Ben je inspiritatieloos of heb je juist een briljant idee, maar heb je geen tijd om dit zelf te maken? Neem dan contact op met Jouw Regeltante en wij regelen het voor je.
We helpen je graag!
E-mail: info@jouwregeltante.nl
Whatsapp: 06-12264371

© 2017 - 2024 Jouw Regeltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel